У тернополянки виникли запитання: скільки часу ці цукерки мали стояти, щоб так завелися у них хробачки?! Такі факти зустрічаються у таких наступних випадках:
– кондитерські вироби часто зберігають разом з крупами, а в крупах може з’явитися міль, яка «мігрує» в не герметично запаковані цукерки. Завдяки сприятливим умовам міль розмножується й, таким чином, у вашому десерті можуть з’явитися хробачки;
“Придбати ледь не за безцінь товар та продати людям, які довіряють продавцям. Цікаво, а власники, бо це вони, а не продавці таке пропонують, які б мали відчуття, якби купили своїм близьким і рідним такі сюрпризи?”- запитує жінка, яка купила зіпсутий крам.

У Тернополі відбудеться цікава ніч у музеї
