В парку працевлаштовували дітей

Поділитися

В столичному парку ім. Т.Г.Шевченка, 29 квітня , стартував національний проект
«Місто професій». Саме це стало причиною такого масового «працевлаштування» дітей та підлітків.
В 2016 році проект був реалізований в 25 містах України.
Загальна кількість дітей, що стали учасниками – 335 844 осіб віком від 2 до 18 років та понад 250 000 дорослих.
Механіка проекту: в парковій зоні розгортається імпровізоване містечко. При вході кожна дитина отримує паспорт та має можливість «влаштуватись на роботу». Після короткого
майстер – класу від фахівців своїх галузей, а це представники надзвичайно значущих, в сучасних умовах, для країни професій. Таких як – рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, інспектор ДАЇ, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник тощо.
Сумлінні «працівники» отримають заробітну плату, витратити яку можливо в крамниці солодощів та подарунків.
Мета проведення такого заходу – надати можливість кожній дитині спробувати себе в усіх представлених професіях. Профорієнтаційна спрямованість заходу у вигляді гри надає можливість отримати максимальний ефект задля розуміння дітей значущості тієї чи іншої професії.
Як свідчить статистика 52% що закінчують ВНЗ не працюють за спеціальністю. Оргкомітет «Місто професій» сподівається змінити вектор вибору професії.
Наша мета – на основі профорієнтації показати дітям можливості дорослого світу. Щоб кожен міг обрати професію як реалізацію власного потенціалу. Кожен, хто робить свою роботу із задоволенням, робить її якісно. І як результат – якісний інтелектуальний і виробничий продукт та покращення рівня життя в цілому. Тому, основана наша мета – формування нації свідомого вибору.
Серед гостей заходу міністр охорони здоров’я – пані Уляна Супрун.
Ми глибоко переконані, що подібні проекти мають реалізуватись за підтримки та ініціативи перших осіб Держави, адже саме це формує правильне відношення до країни в цілому підростаючого покоління.

Ініціатором та організатором заходу виступає Міжнародний діловий журнал «Community» в особі керівника Тетяни Люльки

Реал розгромив Атлетико 3-0

5 депутатів з Тернопільщини вчасно не подали е-декларації до НАЗК