Як знищують Тернопіль

Поділитися

Сьогодні у Тернополі мало відбутися засідання архітектурно-містобудівної ради. На порядок денний виносили скандальні питання про будівництво багатоквартирного будинку на вулиці Симоненка та так звана проектна пропозиція на будівництво торгово-офісного комплексу за адресою Живова,9 ( замовник ПП “Нива і К” ).

Проте, засідання не відбулося, оскільки не було кворуму. Проте, присутні архітектори, депутати Тернопільської міської ради Андрій Газилишин, Наталія Шоломейчук, Любомир Балук , громадські діячі разом з начальником управління містобудування Василем Бесагою обговорили питання чому ж такі жахливі речі кояться у сфері містобудування Тернополя.

Архітектори запропонували депутатам перш ніж виділяти земельну ділянку “під щось, треба обговорювати це з фахівцями їхнього середовища, щоб зрозуміти – доречна ця новобудова чи ні, вписується в наявний міський ансамбль чи треба вдосконалювати проект. Наразі ж у Тернополі схема роботи земельної комісії, депутатського корпусу поставлена з ніг на голову: виділяють землю на якій треба вже ламати голову як втулити проект власнику.

Наступного четверга знову відбудеться засідання цього “курултаю”, де інтереси громади відстоюють в останню чергу. Якщо взагалі відстоюють… Адже чи можуть бути незалежними архітектори, які виконують замовлення будівельного бізнес-середовища?

У Тернополі продають воду з автоматів, яку має споживати худоба, а не люди

З’явився відеозапис руху іномарки, яка сьогодні в центрі збила студентку