На слід серійного крадія вийшли тернопільські оперативники

Поділитися

Частину третю статті 185 Кримінального кодексу поліцейські інкримінують раніше судимому жителю обласного центру. 35-річний чоловік крав усе: від чайника із торгового закладу – до пожежних рукавів з приміщення «Будинку праці».

Як розповів заступник начальника кримінальної поліції Тернопільського відділу поліції Любомир Довбуш, зловмисник раніше неодноразово судимий за майнові злочини. До того ж чоловік має залежність від наркотичних речовин. Постійні пошуки коштів на чергову дозу і відсутність легальних доходів й штовхали зловмисника до протиправного.

Лиходій спочатку потрапив в об’єктив камер відеоспостереження, що в приміщенні магазину в торговому центрі «Орнава». Скориставшись відсутністю продавця, він пошкодив вхідні двері й викрав електрочайник та гроші з каси. Поліцейські встановили особу зловмисника. Згодом виявилося, у травні підозрюваний вчинив крадіжку з приміщення «Будинку праці», що по вулиці Текстильній. Пошкодивши дверцята щитка, викрав 10 метрів пожежного рукава.

Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших протиправних діянь, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Неймовірна історія для нашого часу: патрульні повернули тернополянину гаманець, який він загубив

Велокрадії продовжують промишляти у Тернополі