Політики з Тернопільської міської ради пояснили наївним який Надал файний

Поділитися

З кожним днем все більше тернополян розуміють, яке нещастя керує міською радою. Перед виборами значна чистина політичних сил обіцяли, що поставлять Сергія Віталійовича в стойло і в місті запанує більш-менш порядок. Проте, навіть не отримавши контрольованої більшості, мер скупив політичні сили гуртом і пропихає свої схеми. Звичайно, ми не бачили і не чули що мерцьо обіцяв за підтримку, проте й наївному зрозуміло чому “полтіник” раптом став для “Народного контролю” і “Громадянської позиції” нормальним чуваком, якому “дали другий шанс”… Як бачимо, обійшовся Надал без Турського і Сорокаліта, які вірно служили меру, перебуваючи при кориті за першої каденції. Тепер їхню “політичну годівницю” заповнюють заставно-порошенківські сили і Надал для них став поганий. Про опозиційну “трійцю”  розповідають будівельники, що хлопці зовсім були втратили відчуття реальності і вимагали мільйон доларів, заблокувавши питання продовження оренди земельних ділянок, де велись будівельні роботи. Про “кіоскові наскоки” з відкатом у штуку баксів говорять вже депутати міської ради, які погидували підтримувати “свободівських опозиціонерів”.

Для мера цілком логічно, що приведені “Свободою” депутати є зрадниками, бо вони хотіли самостійно рулити, “вкусили руку”, яка їх годувала. Зрозуміле й бажання Надала тримати під контролем усі процеси,  щоб не виникло жодних сумнівів, хто рулить у файному місті.

Словом, боротьба за комбікорм триває. Чому надалівський пайок ліпший, пояснюють  ВО «Батьківщина», «Громадянська позиція», Радикальна партія Олега Ляшка та «Народний контроль». А от як зрозуміти “Самопоміч”, яка поєдналась з “Блоком Петра Порошенка”? Це ситуативний союз? Чи Заставний тримав під контролем джоджиківську “Самопоміч” від самих початків?  Їхнього ж партійного вождя Садового на всю країну ганьбить Петро Порошенко за фейкове сміття, лиш би не отримати львівського мера в другий тур під час президентських виборів…

Звернення депутатів Тернопільської міської ради до міської громади.
Шановні тернополяни!

Нас турбує ситуація в місті, яка триває більше двох місяців з причини блокування роботи Тернопільської міської ради. Тривалий час не приймалися вкрай важливі рішення, що стосуються як загалом громади, так і багатьох установ, організацій, підприємств та громадян зокрема.

2 червня нарешті відбулось сесійне засідання, на якому прийнято зміни до бюджету міста, що дозволяють планомірно фінансувати галузі освіти, медицини та інші сфери. Депутатами міської ради також прийняті звернення до Президента України та Верховної Ради “Про заборону продажу земель сільськогосподарського призначення та про скасування Закону України «Про ринок електричної енергії» щодо заборони запровадження абонентної плати, звернення Тернопільської міської ради до Кабінету Міністрів щодо відшкодування пільг та житлових субсидій, наданих громадянам міста, та ряд інших важливих питань.

Однак через зрив кворуму сесія працювала лише неповних дві години, а тому залишились нерозглянутими всі питання, подані організаціями, підприємствами та фізичними особами.

Прагнучи стати осторонь внутріпартійного конфлікту, депутати п’яти фракцій політичних партій, а саме: ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Громадянська позиція», Радикальна партія Олега Ляшка та «Народний контроль», взяли участь в роботі ради. Кожна з наших п’яти фракцій, не відступаючи від своїх партійних засад, знайшла основу для порозуміння і взяла участь в сесійному засіданні. Ми маємо свої застереження та несприйняття ряду питань, що були винесені на розгляд сесії, однак, розуміючи свою відповідальність перед громадою, вважаємо за недоцільне включатись в політичне протистояння.

Прикро, що депутати фракцій Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та «Самопомочі» не взяли участь в сесійному засіданні і не підтримали важливі питання життєдіяльності міста.

Закликаємо кожну сторону конфлікту ситуацію, що склалася, вирішувати виключно в правовому полі та не стимулювати подальшого розпалювання політичного протистояння.

Депутатські фракції у Тернопільській міській раді:

ВО «Свобода»,
ВО «Батьківщина»,
«Громадянська позиція»,
Радикальна партія Олега Ляшка,
«Народний контроль»

У Тернополі знайшли собачку-метиса чихуахуа

У Чорткові стане менше сміття