Де зникають гроші на лановецькі дороги?

Поділитися

За певний час я чув дуже багато думок про наш стан країни, хто в цьому винен і як це виправити. Багато людей обвинувачують президента, хтось премєра, але чомусь ніхто не звинувачує себе. Так , я повністю згідний з тим, що це вони вині в цьому, але і ми також_ адже Україна складається з нас. Ми повині бути якорем для влади і давати знати що це вони служать для нас, а не наооборот.
Сьогодні хочу показати приклад некомпетентності чи навіть безвідповідальності нашої РДА. Ще на початку року перелистуючи новини на сайті адміністрації натикнувся на звіт Голови РДА про його роботу і вирішив перевірити достовірність фактів і мене просто взірвало від гніву. Там написано “під час ремонту автодороги Ланівці-Юськівці-Загірці освоєно 24,5 тіс. грн. використано 193,7 тонн відсіву, який закупило і частково доставило СТОВ “Нове життя” . Тепер хочу показати реальний стан дороги Ланівці-Юськівці-Загірці на фото.

На фото видно як дорога знаходиться в катастрофічному і аварійному стані, дорожнє покриття на певних великих участках дороги уже злізло більше чим на 1,5 метра, вибоїни на дорозі глибші чим 5-10 см. і їх кількість просто шокує. Я розумію, Ви можете сказати, що у нас кругом такі дороги і тут не має нічого особливого, але по словах жителів, ями частково засипають максимум один раз на місяць на відрізку між автостанцією та будонком пристарілих, а це всього 1 км, а у якому стані остальний відрізок дороги Ви можете судити самі по фото. Останій ремонт дороги на даному участку проводився ще років 7-8 назад після чого дорога не ремонтувалася. На ремонт доріг в Україні у 2017 році було виділено 36 млрд гривень, а наші чиновники розказують, що грошей на ремонт не має або просто не ремонтують. Так де пропадають гроші?

Роман Макодрай

Військова прокуратура хотіла арештувати комбата “надто жорстоке ведення бойових дій проти супротивника”

Майже 2 тисячі ботів лайкнули пост Дейдея з відео перев’язки пораненої ноги