Науковець з Кременця Ірина Скакальська врятувала зайченя

Поділитися

“Ірина Богданівна Скакальська не просто собі якийсь доцент і доктор історичних наук. Вона ще й рятує зайчиків, а у наш час це ще краще характеризує людину, ніж звання та статуси. І, хоча її біографія навіть є у Вікіпедії, бути хорошою людиною значно складніше та почесніше.
Ірина знайшла малечу на власному городі, каже, що його мама, мабуть, приходила туди поласувати капустою. Домашні коти ледве не пообідали зайчам, але тепер воно у надійних руках: сите та доглянуте. Живе лісовий гість у коробчині (поки-що поміщається). Племінниці рятівниці уже мріють про зустріч із зайчам, навіть кличку йому вигадали – Ронні.
“Його першим тато упіймав і віддав мені в руки, а колись він жартував з малими (племінницями), що зловить їм зайця, от жарт виявився правдою)” – каже Ірина.
Зайчики Тобі, Іра, цього благородного вчинку не забудуть, сподіваюся люди теж”,- повідомляє Олена Ілинич у соцмережі.

Сама ж героїня ось так скромно описала ситуацію:”Грудничок…ніколи не думала, що вигодовуватиму зайча… вчора фактично відібрали в котів. І ліс не близько…І де ж та мама зайчиха? Через годинки три годую молочком зі шприца, саме їсти не хоче… а що далі з ним робитиму ще не знаю. Зайча освоїлось і не боїться вже мене, бігає кімнатою або спить у мене на животі чи в коробці… Потішне таке)♡“.

5 секретів, які допоможуть вам вибрати найсолодший кавун

Бомбезне інтерв’ю “ватника” з нобелівським лауреатом письменницею Світланою Алексієвич