Олексій Кайда женився третій раз

Поділитися

Колишній голова Тернопільської облради та екс-нардеп-мажоритарник від Тернополя Олексій Кайда нині працевлаштований заступником міського голови Івано-Франківська. Як і в Тернополі, у Франику виграв вибори свободівець. Олексій Кайда невдало балотувався у столиці, тому й змушений був перебратися назад до Західної України. У жовтні 2016 року Олена Підгрушна повідомила, що вони з Кайдою розлучились.

Кілька тижнів тому журналіст “Про все” зустрів політика у Тернополі. Свободівець був засмаглий. Якраз приїхав з моря. Поруч з ним була якась блондинка і дівчинка.

Нещодавно стало відомо, що заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда втретє офіційно зареєстрував шлюб. Він опублікував у фейсбук фото з новою дамою серця.

Під час оперативної наради у заступника міського голови франківські журналісти помітили обручку. За інформацією ЗМІ, новою обраницею чиновника стала начальник відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Наталія Дубас

міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків опублікував фото, де він зі своєю дружиною, Олексієм Кайдою та його новою обраницею на прощі у Зарваниці.

Стан тернопільської маршрутки №16 вражає

Вагітна жителька Шумщини ще звечора випивала, а зранку народила недоношене мертве немовля