У кременецьких маршрутках платять всі

Поділитися

Їхала маршруткою до дому. Коли зайшла, жінка років 35 уже сварилася із водієм. По ходу суперечки зрозуміла, що дитину шкільного віку змусили заплатити повну вартість проїзду (а це у нас 4 грн.) посилаючись на те, що зараз канікули і діти мають сидіти пеньком вдома, а не шастати містом.
У громадському транспорті міста Кременець за проїзд не платять лише учасники бойових дій та діти з багатодітних сімей, які зареєстровані у м. Кременець, останніх близько 140. Всі решта пільгових категорій, які згідно Закону мають право на безкоштовний проїзд, платять по 4 грн., враховуючи школярів, бо ж канікули.
У мене (і думаю не лише у мене) питання до перевізників: совість є? І до Кременецької міської ради (серед депутатів якої також і перевізники): народні обранці на чолі з міським головою справді настільки безсилі, що не можуть переглянути договори і пояснити, що «святе місце» порожнім не буває? За кожним підприємцем стільки косяків починаючи від стану автобусів і закінчуючи «хочу їду, хочу – ні», що питання можна врегулювати у правовому полі. При бажанні…

Реально

Парасюк на BMW за 1,3 мільйона гривень порушив правила дорожнього руху

Якої ви думки про ситуацію з розслідуванням вбивства у Вишнівці?