Якого дідька до Тернополя знову приїжджав Гройсман?

Поділитися

Постійні візити високопосадовців до Тернополя викликають неабияку хвилю обговорень в соцмережах. Що забув Порошенко і Гройсман на Тернопільщині? Лише 30 травня прем’єр-міністр вертольотам облітав нашу область, оглядаючи як тривають ремонти доріг. Звичайно, це якась дурня і за наш з вами рахунок, шановні платники податків. Проте оточення високопосадовців розважає їх, щоб продемонструвати свою потрібність і значимість…

Адже дороги ремонтують приватні компанії. Контроль їхніх робіт повинні проводити відповідні структури з обладнання, а не Вова на вертольоті.

Так само у грудні минулого року Гройсман приїжджав літаком попробувати яблук у приватній компанії колишнього регіонала Крижовачука, який став депутатом облради від блоку панамських патріотів.

Минулого тижня Петро Порошенко побував на відкритті лабораторного корпусу Тернопільської університетської лікарні. Установа надає платні послуги. Якого милого за наші кошти гарант рекламує чийсь бізнес? Чи це бізнес-проект входить до його орбіти?

Є інформація, що перші особи країни так зачастили на західну Україну, бо незабаром мають стартувати дострокові вибори. Які саме- парламентські чи президентські – невідомо. Чинна влада не дуже хоче виборів. До них нібито змушують їх європейські та американські союзники, які бачать плінтусовий рівень довіри до Порошенка президента, Гройсмана – керівника Кабміну та Верховної Ради.

Будь-які процеси також необхідно розглядати з економічної сторони. Високопосадовці тепер не крадуть просто гроші, а за бюджетні кошти налагодили потужні схеми їх освоєння.

 

Неймовірно вродлива українська стрибунка Юлія Левченко перемогла на чемпіонаті Європи

Де можна подивитись мультики українською мовою?