З помешкання матері син-випивака виніс майна на 7000 гривень

Поділитися

Кримінальне провадження за частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 27-річного жителя обласного центру. Зловмисник обікрав маму.

Повернувшись з відпочинку, тернополянка не дорахувалася у своєму помешканні техніки. Зникли мультиварка, мікрохвильова піч, мобільний телефон та інші дрібні побутові прилади. В кімнаті сина, з яким, через його пристрасть до алкоголю та схильність до фізичного насильства жінка майже не спілкується, вона виявила квитанції з ломбардів. Стало зрозуміло, хто крадій. Потерпіла звернулася до дільничного офіцера поліції.

Заяву тернополянки правоохоронці задокументували й почали з’ясовувати обставини злочину. Виявилося, зловмисник уже не раз притягувався до відповідальності за вчинення насильства в сім‘ї.

Аби хоч якось захиститися від п’яних нападів сина, жінка замикається у своїй кімнаті. Була переконана, на час відсутності замок на дверях убезпечить і її майно. Та помилилася. Лиходій зірвав замки і виніс усе, що мало цінність. Виручені гроші, звісно ж пропив.

Триває досудове розслідування.

Продавець обкрадала власника магазину

Розроблено схему функціонального зонування території регіонального ландшафтного парку “Загребелля”