Зловмисника, причетного до крадіжки стягів з Алеї героїв АТО, поліцейські затримали

Поділитися

16 липня до Тернопільського відділу поліції звернувся 22-річний тернополянин. Чоловік заявив про крадіжку шести тисяч гривень і повідомив – у протиправному підозрює свого знайомого, котрий декілька днів квартирував у нього.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на повідомлення тернополянина, під час огляду місця злочину виявила сумку підозрюваного, а у ній – камуфляжна форма, паспорт та прапор, який був викрадений з алеї на Микулинецькому кладовищі. – розповів заступник начальника слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Михайло Вербовський.

Зловмисника поліцейські затримали оперативно. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, згідно статті 208 КПК.

Викрадені в знайомого гроші зловмисник встиг витратити на власні потреби, а логічного пояснення ганебному вчинку крадіжки прапорів знайти так і не зумів. Каже, коли чинив це був у нетверезому стані.

Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 185 ККУ.

Нетверезий водій, втікаючи від патрульних, вчинив ДТП

Падчерка зарізала батька через образу