Двоє дітей померло на Тернопільщині: на 3-річного хлопчика впала антресоль, а 7-річного вкусила бджола

Поділитися

Двоє хлопчиків загинуло вчора, 18 серпня, внаслідок трагічного збігу обставин на Тернопіллі. Нещастя трапилися у Чортківському та Шумському районах.

На 3-річного малюка із Чортківщини впала антресоль від меблевої стінки. На момент нещастя дитина перебувала вдома із на кілька років старшими братом та сестрою, матері не було. Хлопчик грався і виліз на верхню полицю серванта. Не втримавши рівноваги, впав, а зверху на нього полетіла дерев’яна антресоль. На крик прибігли інші діти. Рятуючи братика, старший хлопчик підняв тягар і вивільнив малюка з під-нього. Травмований хлопчик зміг піднятися, вийшов на вулицю, де помер від отриманих травм. Про нещастя найстарший із дітей розповів сусідам, які й викликали швидку.
На Шумщині біда сталася із 7-річним хлопчиком. Він грався на вулиці, де його, найімовірніше, вкусила бджола. Про це дитина встигла розповісти бабусі, прибігши у паніці додому. За словами пенсіонерки, на руках якої малюк й помер, у нього набрякли руки та обличчя. Попередня причина смерті – гостра алергічна реакція на укус бджоли.

Інформацію про обидва нещастя правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Тіла дітей направлені на судово-медичну експертизу.

Цей рік вражає кількість дитячих смертей внаслідок нещасних випадків. Звісно, від трагедії не застрахований ніхто, але часто біда спіткає малюків, які залишилися без належного нагляду дорослих. Відтак правоохоронці закликають батьків не легковажити безпекою дітей, не залишати їх одних, особливо в місцях, які потенційно можуть нести загрозу. Відволікшись на хвилину, потім можна все життя шкодувати про це, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Кількість українських користувачів в Instagram зросла до 6 млн, а Facebook припинив ріст

Поки лагодив в гаражі “запчастину”, злодій вкрав барсетку з автомобіля