На підприємствах, що реалізовували продукти харчування, ухилялись від сплати податків

Поділитися

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків) КК України, розпочате стосовно групи осіб з числа керівників кількох підприємств та фізичних-осіб підприємців, що ухилились від сплати податків під час реалізації продуктів харчування.
Встановлено, що ними, в основному за готівку, здійснювалась закупівля великих партій продуктів харчування у виробників, зареєстрованих на території інших регіонів України.
Надалі, використовуючи власні потужності, підприємства і фізичні особи-підприємці проводили фасування закупленої продукції та її реалізацію без відображення в обліку суб‘єктам оптової та роздрібної торгівлі нашої області та інших регіонів.
Під час слідчих дій, санкціонованих судом, вилучено готівкові кошти, обладнання, документи. Триває досудове розслідування, що проводить Слідче управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

Підприємство “Нутрія” сплатить на користь громади Мельниці-Подільської майже 100 тисяч гривень

Тернопільський облавтодор приховав ціни найбільших угод щодо нафтопродуктів на 170 мільйонів