На Тернопільщині ледь не втопився громадянин Чехії

Поділитися

Необережна поведінка на воді ледь не обернулася трагедією для громадянина Республіки Чехія, 1988 року народження, який гостюючи на Тернопільщині, під час відпочинку на ставі в с. Мушкатівка Борщівського району вирішив «освіжитися» та, вочевидь, не розрахував власних можливостей.

Повідомлення про те що на воді в с.Мушкатівка Борщівського району топиться людина рятувальники отримали 10 серпня о 17:02. За словами очевидців, чоловік заплив на середину водойми та почав тонути: час від часу він то зникав, занурюючись з головою, то виринав на поверхні. При цьому він кликав по допомогу. На виклик з м.Борщів негайно вирушив черговий караул ДПРЧ-8.

Прибувши до місця надзвичайної події працівники ДСНС запобігли лиху. За допомогою човна та рятувального круга вони врятували потерпілого, який вже з останніх сил боровся за своє життя. Геть знесиленого чоловіка доправили на берег, де йому було надано долікарську допомогу. Від подальшої шпиталізації той відмовився.

А вже наступного дня врятований завітав до Борщівського районного відділу ДСНС, аби висловити свою безмежну вдячність людям, завдяки яким він залишився живий.

Селянин з Оріховець збив пішохода і втік з місця ДТП

Нападника, що погрожував ножем при спробі його затримання, триматимуть під вартою