На тернопільському озері втопилась дівчина

Поділитися

І знову трагедія на воді. І знову вода забрала життя молодої людини. Сьогодні рятувальники витягнули з Тернопільського ставу тіло дівчини, 1998 року народження. Уродженка Козівщини відпочивала зі знайомим на озері. Вони плавали на надувному човні. Плавзасіб прибився до берега вранці 3 серпня, але на ньому людей не було – лише особисті речі дівчини. Саму ж потерпілу найшли дещо пізніше за кількасот метрів від берега.

Від початку року на водоймах області загинуло 30 людей, шестеро з них – діти.

Я звертаюся до усіх бути обережними, не порушувати правила безпеки, адже вода помилок не пробачає. Відпускаючи дітей у річку, озеро чи море, одягніть на них рятувальні жилети, нарукавники чи інші засоби для безпечного плавання. Пам’ятайте, навіть той, хто добре плаває, повинен бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

Не забувайте, що купатися можна тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Ніколи не плавайте наодинці. Не запливай далеко, особливо за буї, оскільки можна не розрахувати свої сили. Перед тим, як стрибати у воду, переконайся у безпеці дна і достатній глибині водоймища.

Ваша безпека – у ваших руках.

Олександр Богомол

Працівник автошколи вимагав хабар за сприяння в отриманні водійського посвідчення

На території Тернопільської області введений тепловий режим