Тернопільщина у вогні: за останні 24 години ліквідовано 7 пожеж

Поділитися

31 липня

10:13 – в с. Стрілківці Борщівського району виникла пожежа літньої кухні. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пластикове облицювання стін та стелі, на площі 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-8 Управління, під час гасіння врятовано дану господарську будівлю та житловий будинок.
14:04 – в с. Іване-Пусте Борщівського району на приватних земельних ділянках виникла пожежа посівів ячменю на корені та стерні. Вогнем знищено посіви ячменю на площі близько 1,4 га та 0,1 га стерні. Пожежу ліквідовано черговими караулами ДПРЧ-8 Управління та МПК с. Мельниця-Подільська.

15:40 – в м. Борщів на вул. С. Бандери (поблизу АЗС «WOG») виникла пожежа сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття та самосіви дерев на площі 0,0035 га. Пожежу ліквідовано резервним караулом ДПРЧ-8 Управління.

21:48 – в с. Присівці Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 0,02 га. Пожежу ліквідовано резервним караулом ДПРЧ-17 Управління.

01.08.17

01:46 – в с. Гайворонка Теребовлянського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено шиферну покрівлю та дерев’яне перекриття на площі 10 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК с.Золотники, під час гасіння врятовано одну будівлю.

03:12 – в с. Швейків Монастириського району виникла пожежа піднавісу з дровами та гаражу з трактором на території приватного домогосподарства. Вогнем знищено піднавіс з дровами, трактор Т-40 та дерев’яне гаражне приміщення на площі 120 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-19 Управління, під час гасіння врятовано житлову будівлю.

05:53 – в м. Бережани на вул. Адамівська, 15, виникла пожежа житлової будівлі. Вогнем пошкоджено кухонний гарнітур, газову плиту та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-7 Управління, під час гасіння врятовано житлову будівлю та інші матеріальні цінності.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.

Несправність комбайну спричинила пожежу на полі

Дев’ять аварій за минулі вихідні зареєстрували правоохоронці на дорогах Тернопільської області