18 листопада відбудеться Wet Hills – осінній забіг на березі Дністра

Поділитися

Організатори першої Ukrainian Trail League запрошують всіх любителів бігу по бездоріжжю приєднатися до осіннього забігу – Wet Hills.
18 листопада 2017 року відбудеться четвертий забіг серії Ukrainian Trail League – Wet Hills. Подія буде проходити на території Городенківського району Івано-Франківської області.
Варто зауважити, що в рамках фестивалю Wet Hills буде проведено три забіги різної протяжності і складності: Dnister Fun 10 км – для тих, хто лише знайомиться з трейлом, Dirty Trail 25км – для бігунів, що неодноразово підкорювали бездоріжжя. Та головна дистанція, довжиною 42 км і сумарним набором висоти 1 тисяча метрів – Wet Hills.
Wet Hills стане фінальним забігом Ukrainian Trail league 2017, та допоможе обрати переможця Ліги. Нагадаємо, що за результатами трьох стартів серії (Ice Trail, Burning Heads та Chornohora Sky Marathon) перше місце в рейтингу серед чоловіків посідає Сергій Ковальський з міста Суми, та Марія Шупер, місто Херсон, серед жінок.
“Дністровський каньйон — місця що не лишають байдужими тих, хто сюди потрапляє. Тут нас чекатимуть численні пагорби та урвища, невеличкі потічки з водоспадами та величні краєвиди річки Дністер. Пізня осінь і купа опалого листя під ногами зроблять цей трейл незабутнім!” – говорять організатори.
“Багно вздовж Дністровського каньйону само собою не заміситься” – аргументує Валя Сташенко, учасниця Wet Hills.
За бажанням, всю необхідну інформацію можна знайти на сайті Ukrainian Trail League.
Сайт реєстрації: https://sportevent.com.ua/events/wet-hills2017/

Сайт заходу: http://ukrainiantrailleague.com.ua

Facebook: https://www.facebook.com/trailleague/

2 бійців української армії загинули, 4 поранено

Ніщо не вічне: вражаюча історія від Арнольда Шварценегера