Анекдот дня: стан промисловості Тернопільської області

Поділитися

Виявляється, досі в нашому краї працює головне управління статистики у Тернопільській області. Якщо в совдепівські часи статисти дійсно потрібні були для підрахунку, то тепер кожне управління і департамент облдержадміністрації псує папір, переписуючи “свої досягнення”. Нині ж статисти порахували, що у нас є промисловість в області.:”У січні–вересні 2017р. порівняно з січнем–вереснем 2016р. індекс промислової продукції становив 103,9%. Зростання випуску продукції спостерігалось у переробній промисловості на 4,9%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 1,8%. У добувній промисловості та розробленні кар’єрів випуск продукції зменшився на 0,6%.
У переробній промисловості найбільшого зростання досягнуто на підприємствах металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання – на 15,7% та з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції – на 14,8%.
Водночас найбільший спад випуску промислової продукції спостерігався на підприємствах текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 13,5%).

Як правильно вибрати дверне полотно в магазині дверей «Місто Дверей та Підлоги»

За лайк і репост – два квитки на концерт Павла Табакова у Тернополі