Автозлодії викрали майна на 20 000 гривень

Поділитися

Майже не щодня на лінію «102» надходять повідомлення від краян, які потерпіли від рук зловмисників. Всі вони незважаючи на застереження правоохоронців, продовжують залишати цінні речі в салоні автомобілів. Як наслідок, пошкоджене авто та відсутність цінностей.

До правоохоронців обласного центру звернувся місцевий мешканець. Краянин зазначив, що став жертвою крадіїв.

За словами 27-річного тернополянина подія трапилась в нічний період. Потерпілий залишив транспортний засіб в дворі будинку, а вранці виявив пошкоджений навісний замок. Зловмисники побувавши в салоні авто, викрали елетроінстументи загальною вартістю двадцять тисяч гривень.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські вкотре нагадують, що найкраще вберегти своє майно – це забрати його з автівки. Паркуйте транспортні засоби в освітлених місцях, де встановлені камери відеоспостереження. Це допоможе якщо не одразу затримати, то хоча б встановити особу зловмисника.

Крадії, а це зазвичай наркозалежні, шукають спосіб швидко поживитись, аби знайти кошти на нову дозу наркотиків. Вони оглядають салони транспортних засобів та шукають, що вкрасти. Як правило, вони пошкоджують вікна авто чи підбирають ключ.

Пам’ятайте про заходи безпеки:

– не залишайте цінні речі на видному місці у салоні автомобіля, адже саме цим ви і приманюєте злодіїв;

– окрім того, що зловмисники викрадуть майно, то ще й пошкодять автомобіль;

– завжди закривайте транспортний засіб навіть, якщо вийшли з авто на декілька хвилин;

– звертайте увагу на підозрілих осіб.

Якщо ви зрозуміли, що стали жертвою злодіїв, не зволікайте, одразу телефонуйте в поліцію на лінію «102», повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Віддав товар за фальшиве повідомлення про перерахунок коштів

У п’ятницю, 13-го, о 13 годині в Тернополі будуть рятувати парк Національного відродження