«Файне Місто» – заклад, який притягує своєю атмосферою та гостинністю!

Поділитися

У Тернополі кожен знає про мережу ресторанів «Файне Місто». Добра слава про неї вже давно розійшлася всією Україною. Атмосферні, дивовижні, гостинні, унікальні, смачнючі – все це говорять про нас. Ресторан «Файне Місто» полюбляють жителі Тернополя, подорожуючі з різних куточків країни, зірки шоу-бізнесу. Ми здатні об’єднати довкола себе людей різних професій, захоплень, статусу та світобачення.

«Файне Місто» – це заклад, який притягує своєю незабутньою атмосферою та щирою гостинністю. Гості нас люблять, колеги заздрять, а ми невпинно працюємо та вдосконалюємося для Вас!

«Файне Місто»: паб, ресторан, клуб, бар – для відпочинку будь-якого формату!

Завдяки любові наших гостей та високій затребуваності в неординарності закладу, мережа «Файного» щороку розростається та заполоняє ресторанний простір Тернопільщини. Ми робимо свою роботу якісно та з душею, саме тому маємо великий успіх у сфері гостинності. У нас комфортно кожному відвідувачу: закохані можуть усамітнитися та насолодитися романтичною вечерею, гучна компанія друзів завжди весело проведе тут свій час, родинні посиденьки у нашому закладі наповнюють трапезу теплом та затишком.

Де можна смачно поїсти та випити? Тільки у «Файному Місті»!

Про нашу кухню складають легенди та байки. Колеги не можуть второпати як нам вдається поєднувати гнучкі ціни та неймовірно смачну кухню, що в свою чергу призводить до пліток та заздрощів. Все просто – ми працюємо для Вашого комфорту та відпочинку. Ви не зможете так смачно, поживно та дешево поїсти навіть вдома. Це не гучна заява пихатого ресторатора – так стверджують наші гості.

Паб «Файне Місто», ресторан високої кухні «Ян Амор», бар «Пасаж Адлера 13», «Клуб Файного», кожен наш заклад – це чудова нагода забути про буденщину та проблеми. Насолодіться нашою гостинністю вже зараз та переконайтеся у щирості відгуків задоволених гостей мережі «Файне Місто»!

Напевне найпопулярніший заклад, який заслужив свою репутацію. Ціна і якість відповідають одне одному. Приємна атмосфера, чудовий персонал, смачна їжа.

Віта Пилипчук

Ідеальне місце для відпочинку компанією. Є кальян. Помірні ціни і смачна їжа.

Оксана Тхір

Очень уютное, просторное место. Приемлемые цены, вежливый персонал.

Оксана Смотрицкая

Очень понравилась кухня, красивый интерьер, отличные официанты.

Костя Трушин

Розташування в центрі. Демократичні ціни. Смачні та ситні сніданки. Наявність літньої тераси без проїзної частини з машинами поруч. Мені дуже сподобалося! Обов’язково повернуся!

Любов Ярошенко

На Бучачині через дитячі пустощі шестикласник потрапив в реанімацію

Водій у стані наркотичного сп’яніння намагався обманути патрульних