Картинговий клуб “Тернопіль” просить підтримки у краян

Поділитися

Тернополян просять підтримати спортивний громадський проект розвиток та популяризація автоспорту, його виду – картинг в Тернополі.

З 24 жовтня за нього можна проголосувати на сайті Громадського бюджету за цим посиланням , за проект номер 14 або особисто з паспортом проголосувати у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), м.Тернопіль, вул. Князя Острозького, 6.

Голосування триває вже з 00:00 год. 24 жовтня до 24:00 год. 7 листопада.

Зза цей час потрібно набрати якомога більше голосів, щоб проект зміг перемогти.  Автори проекту просять усіх, кому не байдужий розвиток спорту і здоров’я підростаючого покоління в Тернополі, зареєструватися на сайті та проголосувати особисто, а також попросити друзів і знайомих підтримати даний спортивний проект.

Довідка

Ми прагнемо створити справжній клуб картингу – «Картинговий клуб «Тернопіль»», у якому кожний бажаючий, під наглядом тренера, зможе себе відчути пілотом. Обновити матеріально-технічну базу, створеного спільно з КЗ ТМР «СЮТ» сучасного гуртка картингу, в якому буде навчатися учнівська молодь міста. Виховувати національних та міжнародних чемпіонів, що будуть прославляти м.Тернопіль та Україну.

Опис проекту

У ХХІ ст. важко уявити собі життя без автомобілів. Для когось це засіб пересування, для когось – хобі, для когось – мрія. Майже кожен хлопчик, а подекуди і дівчинка, у дитинстві уявляє собі як, будучи дорослим, сяде за кермо власного автомобіля. Але машина – це не лише рух, а й складний, відрегульований механізм і для того, щоб він працював, необхідно прикласти чимало зусиль та володіти необхідною кількістю знань.
Наша громадська організація «Картинговий Клуб «Тернопіль»» створила спільно з КЗ ТМР «СЮТ» гурток картингу у якому навчається учнівська молодь міста. Результатом є абсолютний чемпіон України 2017р. в індивідуальному заліку класу «Піонер-Н» учень Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка – Матвій Грабець.
Картингова траса, що є в нашому місті, має протяжність 800 м – єдина облаштована і найбільша у Західній Україні, що дозволяє проводити змагання різного рівня.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

• школярі;
• студенти;
• батьки;
• інноваційні компанії.

Проблема

Але щоб створити повноцінну команду, яка представляла б м. Тернопіль на національному та міжнародному рівні не вистачає коштів на обновлення матеріально-технічної бази. А без інвестицій у дітей не побачимо прогресивного суспільства.

Мета проекту

Наша мета – популяризація автоспорту серед дітей, юнаків, молоді міста. Формування у дітей, юнаків та молоді техніко-технологічних знань, розширення їх політехнічного світогляду, конструкторської, експериментальної та винахідницької діяльності. Формування практичних навичок та підвищення майстерності учнівської молоді в сфері розвитку картингового спорту та формування здорового способу життя. Виховання позитивних якостей особистості: працелюбність, наполегливість у досягненні мети, відповідальність за результат своєї діяльності. А це у майбутньому – професійний інженер, механік, водій.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Включивши даний проект у бюджет міста, дозволить повноцінно використовувати картинг-трасу, організовуючи різнорівневі змагання. Створити повноцінну команду, яка буде гідно представляти м.Тернопіль та Україну. Дасть перспективу вдосконалення дітям.

План заходів з реалізації проекту

Закупити картинги
Організація змагань

Автор проекту Андрій Грабець  – бюджет 995 тисяч 200 гривень

Невідомі пограбували магазин автозапчастин, який охороняла приватна фірма

“ДжоджикTV” відзначає чверть століття агітаційній програмі “Провінційні вісті”