У файному місті відбудеться круглий стіл на тему: “Тернопіль – нова платформа для соціального підприємництва”

Поділитися

У місті Тернополі, в рамках Програми Соціального підприємництва, відбудеться круглий стіл на тему: «Тернопіль – нова платформа для соціального підприємництва».

Передбачено: короткі доповіді, дискусії, кейс-стаді з місцевими підприємцями та спікерами з Києва.
Серед запрошених гостей: Анна Грищенко співзасновниця “Благодійного магазину “Ласка”, Оксана Захаревич керівник майстерні «Вертеп», Наталя Турецька директор центру реабілітації дітей-інвалідів, депутат Тернопільської обласної ради, Іван Тобілевич директор компанії «Novus», Олексій Широков власник кав’ярні «Карма Кава», Сергій Зварич власник оптики «Комфорт-Оптика» .
Мета круглого столу: інформувати, що таке соціальне підприємництво та його цінність; опираючись на досвід місцевих підприємців та громадських ініціатив, дослідити актуальність соціального підприємництва та його потенціал для міста Тернополя.
Також відбудеться open space на тему «Як стати соціальним підприємцем?». Учасникам будуть представлені освітні програми Української Соціальної Академії. Ключовою подією стане Elevator Pitch – короткі презентації від учасників програми про свої ідеї соціального підприємництва.

Захід заплановано на 26 жовтня. Початок о 13:00. Місце проведення: Конференц-зал ТНЕУ, корпус №10, бульвар Тараса Шевченка, 9.

Контакт: Марія 0978674994, 0731270720.

Допоможіть розшукати 18-річну тернополянку

Невідомі пограбували магазин автозапчастин, який охороняла приватна фірма