Мера Тернополя Сергія Надала звинуватили в суді у створенні банди рекетирів

Поділитися


Сьогодні у Тернопільському міськрайонному суді відбулось чергове слухання справи так званих рятувальників-браконьєрів, в яких вилучили поліція та громадські активісти понад 2 кілометри  сіток та іншого браконьєрського начиння. Усе це відбувалось біля тернопільського ставу і мало резонанс на всю Україну. Нині справа розглядається у суді вже півтора року і свідомо затягується горе-рятувальниками. Чоловіки вже поміняли трьох адвокатів. Нині запудрює мізки суду і присутнім активістам вже столичний юрист. Правда, робить це настільки нахабно, що суддя надіслав скаргу щодо його некоректної поведінки до адвокатської палати.

Сьогодні підозрювані у браконьєрстві заявили під час судового розгляду, що мер Тернополя Сергій Надал створив рекетирську банду, яка їх дискредитує, а винними себе затримані не вважають. Зважаючи на такий поворот у справі, передбачаємо, що наступні судові засідання будуть переповнені пресою, міський голова Тернополя Сергій Надал, напевно, звернення із позовом до браконьєрів про захист своєї честі і гідності.

Звичайно, присутні розуміють, що спіймані на гарячому намагаються врятуватись від відповідальності. Але чим більше проходить засідань, тим більше дурниць вони говорять. В майбутньому горе-рятувальників, напевно, очікує лавина судових позовів.

Цікаво, що затримані із браконьєрськими сітками досі працюють у рятувальній службі міста Тернополя. Навіть елементарні службові перевірки досі не проведені.

Знаючи натуру міського голови, підозрюємо, що справа набуде широкого розголосу ))

Сьогодні дійшло до того, що підозрювані заявили про недіовіру судді, який нібито… затягує розгляд справи. Коли присутні це вчули, почали сміятись з побрехеньок опухлих від алкоголю п’яниць-псевдорятувальників.

Довідка

Рятувальників-браконьєрів затримали 3 березня 2016 року. Повідомили поліцію рибаки. Тернополі були обурені, як так звані рятувальники почали виставляти сітка в тернопільському озері.

Загалом поліція вилучила понад 2 кілометри сіток, які упакували у 70 мішків.

Про призначення дати нового судового засідання ми повідомимо додатково.

В Україні в 2017 році втопилося 1000 людей

9 листопада відбудеться XVII всеукраїнський радіодиктант національної єдності на українському радіо