У Тернополі презентують фільм “Межа”

Поділитися


Напередодні всеукраїнського прокату словацько-українську копродукцію «Межа» покажуть в 6 українських містах: Тернополі, Львові, Києві, Дніпрі, Запоріжжі та Одесі!
10 листопада у Тернополі відбудеться допрем’єрний показ фільму «Межа». Стрічка користується шаленою популярністю у Словаччині, де поставила всі можливі рекорди прокату та від якої висунута на цьогорічну премію «Оскар»!
На спеціальному показі стрічку особисто представлять актори Римма Зюбіна та продюсер фільму Андрій Єрмак.
«Межа» до свого всеукраїнського прокату вже зчинила неабиякий резонанс в Україні та Європі, представивши нашу країну в основній конкурсній програмі кінофестивалю у Карлових Варах, що входить до переліку фестивалів категорії «А». Більше того, саме стрічка «Межа» здобула на фестивалі один із найголовніших призів – Кришталевий глобус за кращу режисерську роботу.
Про словацько-українську копродукцію вже написали видатні світові видання «The Hollywood Reporter» та «Variety», що які порівняли «Межу» з кращими роботами Гая Річі, «Хрещеним батьком» та «Кланом Сопрано».
Також українська рок-легенда Олег Скрипка записав власну версію пісні «Гей, соколи», що стала головним треком словацько-української стрічки «Межа».
Український прокат фільму стартує 16 листопада цього року.

А чому даєш хабарі ти?

На Тернопільщині банк два роки садив бараболю