У Збаражі такий же “політичний геморой”, як і в Тернополі

Поділитися

17 листопада відбулася сесія міської ради Збаража. Подія «ознаменувалася» одразу трьома зверненнями до поліції. Спочатку заяву про те, що його не допускають до сесійної зали написав депутат однієї з політичних фракцій, згодом надійшло звернення від народного обранця Верховної Ради та депутата обласної ради про те, що в ході інциденту до них було застосовано фізичну силу.

Як повідомив начальник Збаразького відділення поліції Віталій Присяжнюк, поліцейські, що забезпечували охорону публічної безпеки, в політичний процес не втручалися, та коли почався конфлікт, намагалися заспокоїти опонентів.

Непорозуміння виникло через те, що депутати однієї з політичних сил хотіли не допустити до сесійної зали свого колегу, мовляв, той зрадив інтереси фракції. На вході до приміщення перебували депутат Верховної Ради та депутат обласної ради. В момент, коли обранець міської ради проривався до зали, й стався конфлікт. За усіма зверненнями триває перевірка, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Тернополянка віддала аферисту ноутбук

Тернопільська філармонія отримає статус академічної?