Учасниці Євробачення Panivalkova відправляються в український тур

Поділитися

Panivalkova – оригінальний жіночий колектив з України. За їхніх плечима участь в шоу Х-Фактор та нацвідборі на Євробачення, успішний європейський тур і виступи на фестивалях Koktebel Jazz Festival, ZaхidFest, Файне Місто, ГОГОЛЬФЕСТ, Z-Games, Atlas Weekend, Hedonism.

Кожен виступ гурту – це яскравий перфоманс і дивовижні костюми. Вони співають на чотирьох мовах і грають на найдивніших інструментах. В їхніх піснях звучать клавішні, барабани, укулеле, вібраслеп, флекс-а-тон, окарини, гуїро, казу, кастаньєти і навіть звичайна зв’язка ключів. Свою музику Panivalkova характеризують як “чуттєвий мінімалізм”, а саму Панівалькову називають ідеальною жінкою, своєю Музою.

“Як правило, мелодія народжується на репетиціях, тексти підтягуються після. Іноді хтось приносить готові ідеї, а аранжування пишемо разом. Але якою мовою буде пісня, ми ніколи не обговорюємо, для нас це відразу очевидно. Між нами – мовчазне розуміння, ми просто знаємо. Так, поки мов чотири, але якщо буде потрібна якась ще, пісня нам повідомить “, – розповідають дівчата в своєму інтерв’ю для Style Insider.

У 2015 році Panivalkova презентували кліп на пісню “Крейзі Нікіта”, яка стала одним з головних хітів їх творчості і навіть зазвучала в рекламі Нової пошти. У 2016 році випустили альбом “ДОНТВОРІ” та ексцентричний кліп на пісню Let me. У 2017 вирушили у свій перший тур по Європі, який охопив 16 міст Польщі, Німеччини, Нідерландів, Люксембургу та Фінляндії.

Повернувшись з туру по Європі, Panivalkova чекають зустрічі зі своєю українською публікою і відправляються в Космополітік-тур.

Пісня “Космополітік” закликає нас пам’ятати про єдність людей в світі, берегти любов один до одного і не припиняти робити кроки для досягнення миру. Ця ідея і стала основоположною в новій концертній програмі Panivalkova.

Космополітік-тур охопить понад десятка українських міст.

Графік туру

• ЛЬВІВ – 10 листопада – !FESTrepublic.club https://lviv.karabas.com/panivalkova-10

• РІВНЕ – 11 листопада – ДК Текстильник https://rivne.karabas.com/panivalkova-11

• ТЕРНОПІЛЬ – 12 листопада – Хмільне щастя https://ternopol.karabas.com/panivalkova-18

• ХАРКІВ – 19 листопада – Арт клуб Корова https://kharkov.karabas.com/panivalkova-12

• ФРАНКІВСЬК – 24 листопада – PasageGartenberg https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/panivalkova-13

• ДНІПРО – 26 листопада – Poplavok Music Hall https://dnipro.karabas.com/ua/panivalkova-15

• ПОЛТАВА – 29 листопада – Villa Крокодила https://poltava.karabas.com/panivalkova-16

• ЗАПОРІЖЖЯ – 2 грудня – Краєзнавчий музей https://zaporozhje.karabas.com/ua/panivalkova-1

• ОДЕСА – 5 грудня – Філармонія https://zaporozhje.karabas.com/ua/panivalkova-1

• КИЇВ – 9 грудня – Мала Опера https://kiev.karabas.com/panivalkova

“Фіолет” вирушає у всеукраїнський тур

Сергій Волянюк прочитає лекцію “УПА на Тернопільському Поділлі”