На Тернопільщині затримали групу гастролерів, які обкрадали людей похилого віку

Поділитися

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області вийшли на слід гастролерів, причетних до крадіжки грошових коштів з помешкання 80-річної жительки села Нові Петликівці Бучацького району.

Зі слів потерпілої, до її хати зайшли чотири жінки і стали нав’язувати свої послуги, мовляв, хочемо вам поворожити. Пенсіонерка не хотіла спілкуватися з незнайомками, але самій їй важко було спровадити непроханих гостей з помешкання. Коли ті врешті пішли, старенька виявила, що зі сховку зникли всі її заощадження – понад п’ятнадцять тисяч гривень.

Поліцейські встановили, зловмисниці, а насправді їх було п’ятеро пересувалися на автомобілі марки Ланос Део. З ними був водій. Оперативну інформацію тернопільські правоохоронці передали колегам з Хмельниччини і саме там підозрюваних затримали.

Серед затриманих – дві жительки Харкова, мешканка міста Барвінкове Харківської області, та дві зловмисниці з Краматорська Донецької області.

Уважно придивіться до фото зловмисниць. Якщо у вас є інформація щодо їх злочинної діяльності, або ви самі стали їхньою жертвою, звертайтеся за телефонами у Тернополі: (0352) 27-12-58, 067 471 66 23, 067 208 02 23 або 102.
Поліцейські встановили, дана злочинна група може бути причетна до скоєння майнових злочинів на території Львівської, Хмельницької, Вінницької, Чернівецької, Рівненської та Івано-Франківської областей, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Право на медичне забезпечення для учасників АТО гарантоване

Збаражанка стала суддею Верховного Суду України