Назар Машлянка підтвердив клас на клубному чемпіонаті Нью-Йорка з дзюдо

Поділитися

Тренер David Prangishvili зі своїми вихованцями.

Сьогодні у Нью-Йорку відбувся клубний чемпіонат з дзюдо. Тернополянин Назар Машлянка, який вже неодноразово демонстрував неймовірні досягнення на свій юний вік, знову підтвердив клас і завоював золоту медаль у своїй віковій групі.

Тренер Назарчика –David Prangishvili розповів, що маленький українець є одним з найсильніших вихованців у молодшій групі.

Інтернет-газета “Про все” вже писала, що наш земляк посилено займається й самостійно. Підтягується на турніку 15 разів. Робить сотню з качання пресу за один підхід та майже сотню віджимань на руках.

Зі спортивними успіхами, дитина не закинула навчання. Назарчик навчається у другому класі. Він уже другий рік поспіль кращий учень свого класу з математики і англійської мови.

 Незабаром ми познайомимо наших читачів з тренером тернопільського чемпіона, який поділиться своїми роздумами щодо розвитку дзюдо у сучасному світі, розповість як досягнув успіхів у цьому виді спорту в себе на Батьківщині – Грузії, як і чому перебрався за океан, яка різниця підготовці спортсменів з колишнього союзу та у світі, які сучасні методики підготовки чемпіонів та чому варто віддавати хлопчиків у спортивні секції для гартування характеру.

На сьогодні сім вихованців грузинського тренера є членами національної збірної США з дзюдо.

До речі, David Prangishvili свого часу бував у Тернополі на змаганнях і поділиться своїми спогадами про файне місто.




Маленький тернополянин, який зараз проживає у Нью-Йорку, добре знає, що він українець

 

Юний чемпіон з батьком


Помер Шагін Расімович Бабанли

У Тернополі можна купити живу ялинку за 70 гривень?