Промо-акція від Дніпро-М

Поділитися

З 9:00 до 13:00 9 грудня у місті Тернопіль по вулиці Об’їздна, 12, 2 ряд №70  відбудеться промо-акція торгової марки Дніпро-М. Компанія Дніпро-М – це професійний інструмент європейської якості та доступної ціни вже понад 10 років.

Бренд підготував для Вас чимало активностей. У спеціальній зоні помаранчевого майданчика всі відвідувачі матимуть змогу протестувати і оцінити якість інструменту та його функціональність. Фахівці  радісно допоможуть та покажуть як працює дриль, інвертор, перфоратор та шурупокрут Дніпро-М  та нададуть змогу спробувати їх у роботі. Для активних тестувальників команда Дніпро-М підготувала пам’ятні подарунки.

Насичена програма та багацько позитивних емоцій гарантовано.

Більше 2 млн. українців вже вибрали Дніпро-М. Запорукою такого успіху є якість! За даними аналітики більш ніж 98% інструментів компанії Дніпро-М відпрацьовує весь гарантійній термін без жодної поломки. Компанія пропонує гарантію до 3х років на весь асортимент свого інструменту. У фірмових магазинах компанії Ви завжди відшукаєте величезний асортимент, таких товарів як:

  • Ручний електроінструмент
  • Обладнання для зварювання
  • Запасні частині для інструменту
  • Інструмент для дому і дачі
  • Засоби захисту
  • Витратний матеріал

Дніпро–М – це найкращий сервіс, швидка доставка, обмін старих інструментів на нові та технічна підтримка (0 800 200 500 – безкоштовно), яка допоможе у будь-якому випадку.

На Тернопільщині наїлись, напились і нагрілись на 14 мільярдів гривень

На очах у тернополян слон затоптав туриста