Сесія Тернопільської міської ради: кнопкодавство від депутатів “Свободи”, “Батьківщини” та “Блоку Петра Порошенка”

Поділитися


Сьогодні у Тернопільській міській раді відбулась двадцять перша сесія. Як і останні пів року, не обійшлося цього разу без поліції, національної гвардії, приватної охорони зі сторони мера Надала, кагорти свободівців. Правда, весь цирк відбувався дуже рано. Хоч сесія мала розпочатися о 9 годині, вже о 8 годині 45 хвилин народні обранці співали славень України. О 9 годині 20 хвилин журналіст “Про все” зустрів щасливих мешканців з мікрорайну “Березолю”,  які були задоволені підтримкою депутатів.

Під міською радою у той час було спокійно. Люди між собою спілкувалися, тільки підприємці з ринку “Аляска-Тер”тримали плакати з вимогами до влади. За годину і їх почують депутати.

Найважливішим питання було затвердження бюджету Тернополя на 2018 рік. Кошторис файного міста становитиме 2 мільярди 400 мільйонів гривень. Депутати підтримали головну блондинку мерії.

Для чиновників важливішим питанням були звіти управлінь. Депутати з більшості Надала змагались у тому, який начальник отримає найбільшу підтримку голосів. Виграв, звичайно, головний земельник Кібляр з 31 голосом “за”.

Кнопкодавство депутата Михайла Ібрагімова

Інколи депутати кнопкодавили”. Камера журналіста “Про все” зафіксувала, як спочатку директор тернопільської школи №22, свободівець Олег Климчук один раз проголосував за відсутнього на своєму місці однопартійця Михайла Сиротюка, брата екс-губернатора Тернопільщини.

Потім за бютівця Петра Поворозника проголосував священник української греко-католицької церкви Володимир Гринда. І двічі “згрішив” генеральний директор ТРЦ «Подоляни» Михайло Ібрагімов. Він тиснув кнопку за депутата-помічника голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни – Павла Бича. Пояснював пан Ібрагімов, що кнопкодавив за “людські питання”, які провалювались часто в залі.

Депутат Гринда стверджував, що змушений був кнопкодавити, бо колега Поворозник вийшов в туалет.

Ну а пан Климчук відмовився визнавати, що він кнопкодавив ( див. перше відео на 1 год. 35 хв.)

Було й багато інших цікавих питань. Особливо земельних. Депутати голосували вкрай неохоче за земельні питання простих людей. Присутні на сесії тернополяни були шоковані, що їхні багаторічну біганину за папірцями-довідками перекреслювали забаганки знахабнілих обранців. Інколи депутати дозволяли собі відверто глузувати з людей.






Найпопулярніші імена на Тернопільщині у 2017 році Софійка та Матвій

Помер Шагін Расімович Бабанли