Скандал у тернопільській маршрутці №16

Поділитися


Вчора ввечері, 10 грудня, близько 21 години, журналіст інтернет-газети “Про все” став свідком чергового дикунства у тернопільських маршрутках. На цей раз неприємна подія сталася у маршрутці №16 біля зупинки “Універсам”. В салоні у той час вже панував скандал. Ну як скандал: водій “виховував” літню пасажирку, яка їхала по посвідченню. Він в грубій формі намагався пояснити старшій жінці, що в салон швидше зайшла молода людина з пільгами. А жінка культурно пояснювала, що вона на зупинці із посвідчення була перша. І пропустила молодь вперед, аби ті швиденько оплатили, а  вона не затримувала із своїм посвідченням рух.

Грубощі і підвищені тони від водія неприємно вразили присутніх в салоні і одна з пасажирок не витримала наруги. Жінка підійшла, поклала 4 гривні, попросила водія не скандалити і вимкнути російську музику в салоні. Шокований водій відразу замовк і скрутив “шарманку з рашкою”. Певно, зрозумів як це виглядало по-дикунськи з його боку.

Оговтавшись, шофер почав щось буркати до жінки, яка оплатила проїзд за скривджену людину, “не будьте вундеркіндом”.

Але агресії в його тоні значно зменшилось.

Скандал вщух. Літня жінка подякувала, проте, просила не платити за неї, бо правда на її боці. Згодом старенька, коли доїхала до зупинки Максима Кривоноса о (21 годині 30 хвилин) заявила водію, що буде скаржитись на його хамську поведінку в управління транспорту…
Ми вирішили оприлюднити це відео, щоб допомогти жінці із доказовою базою…


Допоможіть встановити особу причетну до злочину

Відкритий лист президентові України Петрові Порошенку від Володимира Яворівського