Суд у справі незаконного будівництва біля “Березолю” перенесли на 18 грудня

Поділитися


Апеляційний розгляд судової справи щодо призупинення будівельних робіт біля “Березолю” перенесли на 18 грудня. Адвокат скандального забудівника Павло Варода та представник комунальної установи палацу культури “Березіль” – заступник начальника управління – начальник відділу претензійно-позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях Віталій Гірняк діяли як одне ціле. Тобто, найнятий на роботу чиновник громадою міста захищає інтереси не людей, а будівельника.

Словом, чинуші у Тернополі взагалі страх втратили…

У ході слухання мали розглянути питання  призупинки дії постанови, яка наклала табу на будь-які будівельні роботи у зв’язку з арештом землі та постановою суду про заборону будівельних робіт. На час слідства.

Словом, зараз будівельник має довести, що вся його документація не сфальшована. А громадськість має дані , що будівельники не мали права навіть починати роботи. Тому тернополяни прискіпливо вивчають питання на скільки об’єктивно слідство виведе на чисту воду аферистів. Цікаво, чи зачепить справа “Березолю” Сергія Надала? Невже і цього разу “пронесе патріота”?

Представник прокуратури – пані Колесник була проти перенесення судового засідання, оскільки і представник будівельної організації, і “Березолю” були поінформовані про судове засідання ще в першій інстанції.

Словом, у понеділок, 18 грудня о 14 годині 30 хвилин розпочнеться друге судове засідання.

Майже 16 тисяч гривень втратили тернополяни, повіривши шахраям

Падіння гривні на міжбанку зупинилось на позначці 27 гривень 46 копійок