Зустрічайте Новий Рік із сім’єю ресторанів Файного Міста! Гучна вечірка для великої компанії та новорічне меню вже чекають на Вас!

Поділитися

Новорічні свята завжди займають особливе місце в житті кожного українця. Створити неймовірну атмосферу свята та розділити її з найріднішими бажає мережа ресторанів Файного Міста. Приготування до Нового Року будуть виключно позитивними і приємними, адже організацію веселощів та кулінарних шедеврів на себе покладають КЛУБ та ПАБ славнозвісної мережі закладів харчування. Де зустріти Новий Рік 2018? Тільки в тому місці, до тобі завжди раді, де тепло і смачно пахне – гайда святкувати Новий Рік у Файному!

Новорічне меню від fainemisto: смакота, що задає настрій на всю святкову ніч!

Українці люблять добре їсти та смачно готувати, але в новорічні свята так хочеться провести більше часу з рідними та друзями! Шеф-кухарі та бармени мережі Файне Місто повністю розділяють це бажання, а тому пропонують створити кулінарні дива за Вас. Файне новорічне меню у КЛУБІ мережі приємно здивує своєю подачею та різноманіттям. До Вашої уваги запечена ароматна качечка з яблуками, ніжний яловичий рулет з грибочками та шпинатом під винним соусом і всіма улюблене новорічне олів’є з відварною телятиною. Новий Рік у Тернополі 2018 від ПАБУ Файного буде не менш смачним: свіжесенька форель в ікряному соусі, хрумкі крокети з грибним соусом та пармезаном, заливне з язика та для любителів солоденького – торт «Спартак». Звичайно, це лише короткий огляд смакоти, що пропонують файні ресторани. Тернопіль вже готовий приймати гостей та відриватися на повну!

Де святкувати Новий Рік в Тернополі? Файне Місто вже готує для Вас найгучнішу вечірку року!

Новорічні свята не обмежуються затишною атмосферою, смачними стравами та напоями. Шоу-програма, яка збадьорить навіть самих посидючих гостей вже готується для святкування Нового Року у «Файному»! Шалений драйв і конкурси, гучна музика та запальні танці під супровід діджея Podolin Andriy вируватимуть у КЛУБІ Файне Місто. ПАБ теж не пасе задніх, адже тут гостей розважатимуть музичний гурт FUNHOUSE та DJ Artem LA. Пориньте в атмосферу невимушеності, свята та справжніх веселощів у місті Тернопіль – Файне Місто влаштує Вам новорічну позитив-терапію!
Сім’я ресторанів Файне Місто запрошує жителів та гостей Тернополя провести святкову ніч разом. 31 грудня о 22:00 КЛУБ та ПАБ Файного починають найгучніше святкування Нового Року, де Ви обов’язково маєте бути присутніми! Вхід лише 300 грн., а задоволення та позитивних емоцій назбирається на весь рік! На сайті fainemisto.com можна забронювати столики на безтурботне святкування Нового Року, адже команда Файного зробить усе за Вас:
• неймовірне меню та найсмачніша алкогольна карта;
• запальна шоу-програма;
• конкурси та море позитиву – все це очікує на тих, хто довірить святкування Нового Року 2018 у Тернополі – мережа ресторанів Файного Міста.

 

У ДТП на Тернопільщині загинув сімдесятидвохрічний чоловік

Поради Блаженнішого Любомира перед Різдвом