Чи повинна дружина в шлюбі підкорятися своєму чоловікові?

Поділитися

Цим питанням за останні тисячі років не займався хіба що незрячий слабочуючий неписьменнний ледар. Справді, чи доречно це?

Сотні громадських організацій і рухів створено, щоб доказати, що ні, то зайве. Фемінізм – то таке сучасне рівноправ’я, в якому посуд повинен мити чоловік.Хочете думку дружини, яка прожила в шлюбі 9 щасливих років, і при тому ні одного дня не пожаліла про свій вибір?
Так от, думка тієї нещасної – що однозначно треба підкорятися. Ох, так і відчуваються шквальні потоки протесту. А думка все одно така, коритися треба. Але головний месседж «Як?»
Треба коритися так, щоб Ваш чоловік прийшов до думки, що він головний в домі.
В домі тієї нещасної жінки, яка доводить, що коритися чоловікам – це щасливий шлюб є один популярний анекдот. Коли до їхнього дому приходять гості, вони завжди чують цю історію.

Одна сімейна пара прожила щасливо в шлюбі довгих 30 років. З місцевої газети до них прийшов репортер брати інтерв’ю. Перше питання, яке задав репортер звучало так. «Хто головний у Вашому домі?» Чоловік відповів, що він – голова сім’ї. Репортер спитався, чи завжди були такі правила, чи вони дійшли до цього поступово? На що чоловік розказав таку історію.
Спочатку, коли ми тільки побралися, я ласкаво запропонував своїй дружині бути головною. На що вона лагідно мені заперечила, що головним маю бути я. Тоді я впевненіше повторив: «Кохана, краще ти будеш головною». А вона як грюкне кулаком по столу і ніжно додасть: «Любий, краще, щоб ти був головним».
І з тих пір я головний в сім’ї!!!

Так от, до чого це! В сім’ї отої щасливої дружини чоловік головний в сім’ї. Він робить все, щоб його мила була щаслива, щоб дітки були люблені і щасливі.
А взагалі, коли ви, жінки, боретеся за рівноправ’я з чоловіками, поставте собі питання: “Чи ви хочете бути правими чи щасливими?”
Абсолютно погоджуюся, що чоловік не стане менш мужнім, якщо вимиє гору посуду чи посушить феном дончині кучерики після душу. Чи принизить його чоловічу гідність прогулянка з рожевим великом в неділю вранці? Впевнена, що ні. Але чи буде обожнювати після цього його дружина? Так.
Будьте нерівні в своєму шлюбі і будьте щасливі)))
Іванка Колісник

У селі Борщівка Лановецького району згорів чоловік

У Тернополі відбудеться фестиваль колядок “Різдво у серці”