Чиновники розкажуть про розвиток туризму на Дністрі

Поділитися

У четвер, 25 січня, в Тернопільській облдержадміністрації відбудеться презентація проекту розвитку туристичної дистонації «Тернопільське Придністер’я».

Довідково
у Тернопільській області розпочинається реалізація проекту розвитку еко- та агротуризму туристичної дестинації «Тернопільське Придністер’я». Ініціатива має на меті впровадження європейської моделі розвитку туристичних територій завдяки реалізації пілотних проектів зі створення Зелених Шляхів (Greenways) у Борщівському, Бучацькому, Заліщицькому, Монастириському та Чортківському районах.
Втілюватиметься проект завдяки ініціативі відділу туризму облдержадміністрації, Української асоціації активного та екологічного туризму та галузевих експертів, в рамках виконання Стратегії та Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки.

Проектом передбачається активізація місцевих громад та підприємництва Борщівського, Бучацького, Заліщицького, Монастириського і Чортківського районів через ефективне використання можливостей еко- та агротуризму, а також включення туристичних продуктів цих районів до міжнародної мережі Greenways (“Зелені шляхи”).

Початок заходу о 9 годині 30 хвилин. Місце проведення – 825 каб.

У Росії звільнили чиновників через скандальне відео

Довгоногих журналісток запрошують обслужити імідж поліцейських