Криваві заробітки: українця загризла пантера російського мільйонера

Поділитися

Справжнє полювання на людину влаштувала пантера з домашнього зоопарку московського мільйонера Сергія Княгиневича у містечку Істра. Жертвою дикої тварини став заробітчанин з України Олександр Пшебетович, пише gazeta.ua

Перед новорічними святами йому зателефонував брат з Москви. Сказав, що хлопці, які годують звірів, просять підмінити їх. Запитав, чи не погодиться. Олександр дав згоду. Швидко зібрався і вирушив у дорогу. У святкові дні вони доглядали звірів разом. Трагедія сталася в одному з вольєрів, де жили дикі тварини. Тіло чоловіка виявили з укушеними ранами. За попередньою версією, пантера напала на нього, коли той увійшов в клітку годувати її. Бізнесмен вважає, що чоловік сам винен, оскільки не мав заходити в клітку. Мовляв, у нього він не працював. Лиш приїхав в гості до брата. Бізнесмен також зазначив, що не збирається вбивати пантеру.

Поховали Олександра у Ямполі. Тіло з Москви доставили транспортом, який виділив бізнесмен. Молодша дочка загиблого Катерина каже, батько мав намір збудувати хату. Збирав гроші. “У 2016 році моя сестра народила двійню, то тато майже не їздив у Москву. Допомагав їй, бо в неї є ще одна дитина, – розповідає Катерина. – Сестра проживає в Одеській області. Тато туди частіше їздив, ніж на заробітки. Перед тим доглядав свою хвору маму. Вони чергувалися з братом. Він був дуже доброю людиною. Кажу так не тільки тому, що він мій батько. Так люди про нього говорять”. Тривалий час Олександр працював в “Укртелекомі”, останній період – на кабельному телебаченні у Ямполі. “До нього зверталися по допомогу в ремонті. Був безвідмовний у всьому. Не знаю такої роботи, яку б не вмів робити тато, – продовжує донька. – Його нема, а мені в це не віриться. Все надіюся, що ось-ось двері відчиняться і він стане на порозі, худенький, з добрими очима”.

Інтернет-користувачі потішаються з кумедної сварки лева і левиці після спарювання

В Україні найнижчі зарплати отримують медсестри, лікарі, вчителі та вихователі дитсадків