Public Drama презентували нове відео на пісню Lead Me

Поділитися

Одеський колектив в оновленому складі поділився новим треком Lead Me, на який гурт нещодавно зняв відео. Режисером кліпу став Максим Пшеничний. Він вже раніше працював із Public Drama над дебютним відео на пісню «4:5», написану на вірш української поетеси Олени Теліги.

Нову пісню музиканти представили в оновленому складі. До Марії Тимощук (вокал) та Анастасії Бойченко (клавіші), які є авторами композицій, долучилися Анастасія Кузьміна (скрипка) та Іван Желязко (барабани). Локацією для зйомок кліпу стало приміщення одеського андеграундного клубу More Music Club.

Анастасія Бойченко розповідає: «Давно хотілося прикрасити нашу творчість звучанням інших інструментів та загалом трохи змінити настрій пісень. Коли ми провели першу репетицію зі скрипкою та барабанами, то зрозуміли: це те, що потрібно, зокрема для нового треку. Завдяки новому звучанню, на мій погляд, пісня вийшла динамічною, такою, що хвилює й утримує в певному тонусі до кінця. Вона лаконічна, але різноманітна. Вона звучить ніжно, але водночас відчайдушно. У ній немає стандартної форми куплет-приспів, але є інструментальна мелодія, яка зв’язує все в єдине ціле».

Гурт обіцяє невдовзі випустити україномовну версію цього треку, слова до якого написав одеський поет Дмитро Журавель. «Це пісня про пристрасть, що не залишає жодного вибору. Коли людина хоче бути залежною від когось, незважаючи ні на що», – говорить Марія Тимощук.

Це вже другий англомовний трек Public Drama, що створює музику в стилі «імпресіоністичне інді».

У 2016 році гурт увійшов у трійку кращих виконавців на конкурсі вуличних музикантів у рамках Alfa Jazz Fest (Львів). Того ж року Public Drama випустили свій перший EP «Поезія», до якого увійшли композиції, написані на вірші українських поетів, серед яких Юрій Іздрик, Богдан-Ігор Антонич, Іван Драч, Майк Йогансен.

Журналісти Тернополя вшанують пам’ять колеги Володимира Кузика

У таксі патрульні виявили трилітровий слоїк з канабісом