У Збаражі впіймали злодія, який обікрав капличку

Поділитися

У Збаражі спіймали капличного злодія. Чоловіка, з краденим майном в руках, під час патрулювання міста затримали працівники місцевої поліції.

Правоохоронці помітили на одній з вулиць чоловіка з чималим в пакунком в руках. Що цікаво – з пакунку виглядав звичайний кухонний віник. Поліцейські вирішили перевірити вміст підозрілого пакету, який мав при собі невідомий і недаремно. У кульку окрім мітли лежали ікони, купа церковних свічок та електроподовжувачі. Підозрюваного доправили до відділення для зя’сування усіх обставин.

Виявилося, 53-річний збаражчанин вже неодноразово потрапляв в поле зору працівників поліції. В суді вже слухається справа про крадіжку, яку скоїв чоловік, а він знову вдався до протиправного.

Зловмисник зайшов районної лікарні, де розташований пункт обігріву. В приміщені медзакладу також облаштована невеличка каплиця. Саме її і обрав об’єктом злочину. Злодій сподівався на гроші зі скриньки для пожертв, однак вона виявилася порожньою. Тоді позгрібав в пакет все, за що можна вторгувати якісь гроші – дві ікони, декілька упаковок свічок, та електроподовжувачі. Хотів продати крадене, та підзаробити на випивку, однак його планам перешкодили поліцейські.
За фактом злочину відкрито кримінальне провадження, тож до кримінальних здобутків чоловіка додасться ще одна крадіжка.

У Тернополі вкрали мобільний вартістю 25 тисяч гривень

У Козові юнак намагався пограбувати школяра