Українка втратила руку у польській пральні

Поділитися

Українка Олена Романенко на заробітках у Польщі отримала жахливу виробничу травму.


Жінка втратила руку у пральні в селищі Любонь поблизу міста Познань. Великих травм можна було уникнути, якби власник пральні не заборонив рятувальникам розрізати машинку. Чоловік хотів зберегти техніку.

Подробиці нещасного випадку жінка виклала у YouTube.

“Приїхала до Польщі, щоб заробити якусь копійку, щоб було на що жити. Після двох тижнів пошуків, вдалося влаштуватися на роботу в пральню. Машина, на якій я працювала, дуже часто ламалася. Так часто вона ламалася, що нас перекидали з однієї машини на іншу”, – розповіла Олена Романенко.

Каже, інструктаж по роботі з машиною ніхто не проводив, повідомляє “Газета по-українськи”

“Повинна була причіплювати простирадла, щось таке. Треба виймати простирадло, якщо на ній буде якась “бомба” чи вузол. 15 грудня простирадло затягнуло. Я рукою почала діставати. Її теж стало затягувати. Стала сильно кричати. До мене одразу підбігла полячка. І двоє українок. Жінка-бригадир жодного разу не підійшла. За хвилин 20 приїхали рятувальники. Один з них зняв з штанів пасок аби мені руку перетягти. Потім прибули лікарі “швидкої”. Тим часом рятувальники хотіли розрізати машину, що дістати мою руку, яку затягнуло вище локтя. Власник пральні заборонив це робити. За годину руку таки витягли”, – додала потерпіла.

Жінку одразу госпіталізували в лікарню. Зробили дві операції. Чекають на третю. Руку врятувати не вдалося.

У Тернополі буде клуб однофамільців Тарнавського

У Тернополі провели акцію проти московської церкви