Вєрка Сердючка у новорічну ніч розважала ватників під Москвою

Поділитися

Т.зв. “український артист” з минулого розважав росіян на Новий рік , відомий своїм чином провідниці “Вєрки Сердючки”. ВОНО виступило в новорічну ніч під Москвою перед ватниками. Про це стало відомо з соц.мережі Instagram російського ведучого і актора В’ячеслава Манучарова. Саме він “засвітив” фотографію з Данилком та “мамою” Вєрки Сердючки Інною Білоконь.
На фото можна побачити Манучарова, він позує в наряді Діда Мороза, а відома “Comedy-woman” Катерина Варнава , яка занесена в список “не в’їздних” в Україну в образі Снігуроньки. На знімку в звичному образі стоять данилко з білоконь.
Як може така морально хвора істота в образі людини , яка продала за кошти іуд і прихильників свого шизанутого недоФЮРЕРА за яким плаче Гаага , свою душу називати себе українцем і тим більше сидіти в кріслі судді на українському музикальному ТВ-шоу “Х-Фактор” ?.
Який приклад своєю поведінкою ця жирна потвора невідомої орієнтації показує молодому поколінню українців , які приймають участь в конкурсі і сидять біля телевізорів чи в інтернеті під час трансляції цього шоу ?.

Його місце не в кріслі судді , а в смітнику історії поруч з тими , хто привів Україну до стану війни і занепаду при їх правлінні за всі 27 років незалежності України.

Андрій Таврійський

П’яний водій розтрощив 26 машин

14 січня у Теребовлі відбудеться фестиваль “Різдвяна феєрія”