Поліція вшановує вбивцю майданівців

Поділитися

20 лютого, в річницю масових вбивств на Майдані Теофіпольське відділення поліції ГУНП в Хмельницькій області вшановувало свого “героя” – вбивцю майданівців Симисюка М.М.
“Справжнім патріотом і прикладом для молодого покоління працівників правоохоронної системи” – охарактеризував загиблого беркута спецроти начальник відділення поліції Сергій Стучинський…

Старший сержант міліції СИМИСЮК М.М.– один із бійців так званої “чорної” спецроти беркуту, командиром якої був Садовник, тої, що розстрілювала майданівців.

Симисюк загинув від вогнепального поранення зранку 20 лютого біля Жовтневого палацу.
Це сталося після того, як було вбито Богдана Вайду, Богдана Сольчаника, Андрія Саєнка, Івана Тарасюка та інших хлопців, поранено десятки активістів Майдану, які поспішили в перший прорив на Інститутську після того, як беркут і ВВ почали відступати.
На цьому відео можна побачити, як беркутівці масово стріляють по мітингувальнах, з 2:30 видно, як над пораненим Симисюком схилились інші силовики, один з них зачепив світло-шумову гранату, яка вибухнула.

Ми вже писали про про нього, коли на сайті МВС його назвали “героєм”:

Просимо журналістів максимально привернути увагу до цього скандального факту і вимагаємо публічних пояснень від МВС.
Давно пора визначитись ХТО Герої для тих, які живуть за наші податки, носять звання і форму. Згадана публікація зявилася там 22 серпня 2014року. Нагадаємо – однією з перших обіцянок тих, хто після трагічних подій лютого опинився при владі було розпустити спецпідрозділ беркут. Пройшов майже рік і ми усі переконалися чого варті обіцянки Яреми, Авакова і інших…

Надаємо скріншоти з сайту МВС, на випадок спроби видалити цю інформацію

Майдан 18-20 лютого. Як усе було



Оприлюднили відео з нападу на Ігоря Турського

Чи зможуть канадці вийти у фінал?