Українські зірки знялися у яскравому кліпі-мюзиклі

Поділитися

В несподіваних амплуа – Олег «Фагот» Михайлюта, Злата Огнєвіч, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Гарік Кричевський та інші

Відбулася прем’єра кліпу-мюзиклу, режисерами якого стали Олена Коляденко та Костянтин Гордієнко. Це яскраве відео було створене спеціально до 20-річчя культового київського клубу Caribbean Club.

Своє 20-річчя Caribbean Club відсвяткував із розмахом – у колі близьких друзів клубу. На святковій вечірці, крім величезного торта, Caribbean Club презентував своїм гостям не менш «смачний» відеоподарунок – справжній мюзикл, акторський склад у якому настільки зірковий, що від сюжету годі відірвати очі! В головних ролях у кліпі-мюзиклі знялися відомі українці: Олег «Фагот» Михайлюта, Злата Огнєвіч, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян. Андрій Джеджула, Гарік Кричевський, Амадор Лопес, Олексій Мочанов, Лідія Скорубська і Володимир Шпудейко… Причому кожному із них дісталася несподівана роль! Не загубилися серед зіркового акторського складу і Freedom-ballet, Freedom jazz, ManSound та балет NC17, які влаштували справжній карнавал та стали «вишенькою» у музичному коктейлі в стилі джаз.

Артисти з ностальгією згадували час, проведений на зйомках. Так Злата Огнєвіч поділилася: «У мене тоді був справжній божевільний день, коли потрібно було встигнути все, а головне – на зйомку до наших друзів у Caribbean Club! Навколо панувала справжня театральна атмосфера, хтось поправляв грим і розповідав старі акторські байки, дівчата чепурилися, а я намагалася скоріше вивчити свій танцювальний номер, тому що вже треба було йти в кадр. Я давно не отримувала такого задоволення від знімального процесу!».

Тоня Матвієнко розповіла: «Зйомки мюзиклу проходили не одну годину. І це така класнюча ідея створити з нами, артистами, безперервний сюжет – й познайомити глядачів з усіма куточками Caribbean Club. Я вже багато разів співала на цій сцені, а цього разу уперше побувала на кухні, де ми з чоловіком перевтілилися у кухарів. Я наче побувала ревізором: все було бездоганно, як я й очікувала!».

Зазвичай небагатослівний Арсен Мірзоян додав: «Цікаво було взяти участь у цих зйомках. Нарешті, я побачив всю їхню кухню зсередини – у прямому сенсі цього слова».

Довідка. Caribbean Club – один із найстаріших клубів Києва. Заснований у 1998 р. За короткий час набув статусу культового. У 2013-му Caribbean Club пережив повну трансформацію і перетворився у Caribbean Club Concert Hall: нову будівлю клубу було відбудовано з нуля (сам проект і натуральні матеріали сприяють прекрасній акустиці у залі). Гордість Caribbean Club Concert Hall – камерні та акустичні концерти, джазові проекти, театральні постановки, що проходять в оригінальних форматах. Caribbean Club сміливо можна назвати трендмейкером: на його сцені виступають Panivalkova, Ніно Катамадзе, The Maneken, Оля Діброва, Bebe, Mgzavrebi, Shain Lee, Go-A, Рішар Гальяно, Том Харрел, Шеймус Блейк, Борис Гребенщиков, «Мачете», Андрій Макаревич, «Скрябін», Ендрю Дональдс, «Тартак», Green Gray, «Друга Ріка», ALLOISE, Monatik, Лесь Подерев’янський та інші топові артисти.

 

Крах реформ Порошенка на Тернопільщині: масове закриття класів в школах на фоні багатомільярдних ремонтів

Три з восьми найпопулярніших вебсайтів, якими українці користуються щодня – російські