Як бавили заступника міністра юстиції на Тернопільщині

Поділитися

Заступник міністра юстиції Пєтухов побував на Тернопільщині на День Валентина. Окрім того, що чиновник “потримав свічку” молодятам, які вирішили того дня розписатися, 

Бюрократи місцевого розливу організували столичному начальству “забавлянку” зі студентами.


Назвали цю пародію всеукраїнським дитячим форумом. Ось офіційний прес-реліз

Заступник Міністра юстиції Сергій Петухов взяв участь в ХІ Всеукраїнському дитячому форумі

 15-16 лютого 2018 року у м. Тернополі проходить ХІ Всеукраїнський дитячий форум «Формула успіху правової держави очима дітей під гаслом «Заради гідності й свободи».

Головна мета Форуму – формування правової думки у підростаючого покоління, виховання патріотизму, громадської активності, національної толерантності.

УЧАСНИКИ ТАК ЗВАНОГО ФОРУМУ. ФОТО ЗРОБЛЕНО, БО В ПЕРШОМУ РЯДІ СИДИТЬ БОРОДАТИЙ СТОЛИЧНИЙ ЧИНОВНИК ))
А ТЕПЕР ЗАГАЛЬНИЙ ВИД ЗАЛУ )) ОСЬ ЯКА КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ ЗАВІТАЛА НА ФОРУМ )) ПО ЗАДОВОЛЕНОМУ ПИСКУ ЗАСТУПНИКА МІНІСТРА ПЄТУХОВА ВИДНО, ЩО ЙОМУ НЕ … ДУШНО

Учасники заходу готували та захищали проекти на запропоновані теми:

  • Я – це Україна: громадянська активність, патріотизм, правосвідомість.
  • Успіх правової Української держави в абсолютній більшості її правосвідомих громадян. Формула доведення.
  • Розвиток медіаграмотності – стратегічний курс правової держави.
  • Дитинство без насилля. Формування правового імунітету.

Форум проходив під патронатом міського голови м. Тернополя за сприянням Міністерства юстиції, Міністерства освіти і науки, Головного територіального управління юстиції в області, управління освіти і науки Тернопільської міської ради, Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету, Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – правовий ліцей № 2», Тернопільської обласної дитячої громадської організації «Голос дитини».

На урочисте відкриття Форуму завітав заступник Міністра юстиції з питань європейської інтеграції Петухов Сергій Ігорович.

На Форум прибули делегати з різних куточків України, зокрема із Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей і шкіл міста Тернополя та міста Зборова Тернопільської області.

Відкриття Форуму відбулося 15.02.2018 в актовій залі Тернопільського національного економічного університету. В числі інших до учасників Форуму з вітальним словом звернувся заступник Міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергій Петухов, і вручив керівникам команд подяки Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області за формування і розвиток високоінтелектуальної, свідомої особистості з громадянською позицією, готовою до конкурентного вибору свого місця в житті та з нагоди проведення ХІ Всеукраїнського форуму «Формула успіху правової держави очима дітей».

За активну роботу, вагомий особистий внесок у розвиток правознавства, зміцнення правової культури та з нагоди проведення ХІ Всеукраїнського форуму «Формула успіху правової держави очима дітей» команди отримали грамоти Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області та подарунки.

***

Потім міністра бавили на вулиці. ОСЬ ОФІЦІЙНЕ ПОЯСНЕННЯ ПРОДОВЖЕННЯ МАРЛЕЗОНСЬКОГО БАЛЕТУ



ЦІКАВО, ЦЕ БУЛА ЗВИЧАЙНА ТЕРНОПОЛЯНКА, ЯКА ВИПАДКОВО ПРОХОДИЛА ПОВЗ ЧИ З ЮСТИЦІЇ НАДІСЛАЛИ ))?  ЦЕ Ж ТРЕБА – НА ОДНУ ТЕРНОПОЛЯНКУ – АЖ ЧОТИРИ ПРАЦІВНИКИ ЮСТИЦІЇ РАЗОМ ІЗ ЗАСТУПНИКОМ МІНІСТРА.
ПОТІМ БУЛА ЗУСТРІЧ ІЗ ГРОМАДСЬКІСТЮ )))

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕС-РЕЛІЗ ЮСТИЦІЇ ПРО ТЕ, ЩО ХОТІЛА НІБИТО ГРОМАДСЬКІСТЬ ))
СТУДЕНТІВ ЦУКЕРКАМИ НЕ ГОДУВАЛИ

 

Заступник міністра товкся в області довгенько, бо ще на Стрітення роздавав подарунки. Без чиновника зі столиці дати дітям ПОДАРУНКИ без фотосесії не можна


ТАКОЖ ЗАСТУПНИК МІНІСТРА ПЕТУХОВ ПРИПЕРСЯ ДО ПОЛОГОВОГО БУДИНКУ. ДОБРЕ, ЩО ВІН ЮРИСТ, А НЕ ГІНЕКОЛОГ, А ТО Б ЩЕ ЗАГНАЛИ УСІХ ЖІНОЧОК НА КРІСЛО ))

 

Не було б цих смертей – сидів би Аваков і далі в Італії

Як росіяни намагались викупити останки Ярослава Мудрого і чому з цього нічого не вийшло