Чому Mox Perkalaba не слухає радіо?

Поділитися


Минулої п’ятниці у Тернополі відбувся концерт гурту Familia Perkalaba. 15 років тому файне місто  вперше відвідав з концертом цей славетний івано-франківський гурт. “Фамілія Перкалаба” нагадала про себе старими та новими піснями, сповненими гуцульської енергії та натхнення. Familia Perkalaba – це не просто група, це унікальне музичне явище зі своєю ідеологією і власним, неповторним стилем, в якому переплелися реґі, етно-ска-панк і фолк-рок, хоча самі музиканти свій стиль називають “gutzul roots” – музикою гуцульських коренів.

З нагоди візиту Familia Perkalaba до Тернополя журналіст інтернет-газети “Про все” поспілкувався з продюсером гурту Олегом Гнатівим більш відомим як Mox Perkalaba

Наша розмова почалася відразу після завершення концерту. Ми запитали про публіку, що змінилось за 15 років. Торкнулися питання квот на українську музику. Виявилось, Олег Гнатів фактично не слухає радіо. Також поговорили про ютуб і фейсбук, різницю в аудиторіях підписників, про підсумки Революції Гідності та інші цікаві теми.



Допоможіть встановити особу причетну до злочину

Про пожежу в Кемерово та російський контекст