Депутати Тернопільської облради бояться знищити школу мистецтв?

Поділитися


Сьогодні у Тернопільській обласній раді мало відбутися засідання постійної комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства Тернопільської обласної ради. В дану комісію входить аж троє депутатів: двоє з блоку панамських патріотів – екс-регіонал Юрій Березовський, Ольга Поляк та примітивний свободівець Михайло Тимошик, який на своїх інформаційних ресурсах порозміщував статтю про себе коханого – “рекламіста номер один”.

Під дверима кабінету, де мало відбутися засідання, зібралися педагоги школи мистецтв. Вони мали розповісти невігласам з депутатськими мандатами про аферу, яку затіяло керівництво облради і адміністрації. Останні мають реалізовувати “реорганізацію” від якої смердить “курятником Заставного”.

Але депутати не приїхали. Чи їм хтось дав команду, чи просто перемогли лінощі з виконання депутатських повноважень – невідомо. Проте, 28 березня, у середу, заплановане друге пленарне засідання Тернопільської обласної ради. У порядку денному питання знищення – чи так званої реорганізації – школи мистецтв поки відсутнє…

Коли на трибуні Верховної Ради оголошували про усунення Чорновола – комуністи аплодували стоячи

“Kvitka: два кольори” – сольний проект Оксани Мухи до 65-ліття Квітки Цісик