Для чого волонтери і духовні особи рекламують скомпрометованого мера?

Поділитися
Фото сайту soroka.ternopil.ua

Сьогодні у Тернополі відбулась прес-конференція, анонс якої ви можете прочитати на фото. Здавалось би, організували волонтери добру справу – допомогу воїнам у час найбільшого християнського свята – Великодня.

Проте, для чого їм на медійному заході скомпрометований чиновник? Про горе-мера Тернополя знає вже вся Україна. На прийом до Сергія Надала не можливо потрапити по пів року простим мешканцям. Тернополяни, які мешкають навколо “Березолю”, шоковані байдужістю мера. Про земельний дерибан, знищення парків та “прихватизацію” комунального майна – знає кожен тернополянин, який цікавиться новинами.

Для чого волонтери посадили поруч з собою мера Сергія Надала? Бо скоро вибори? Чи Сергій Надал надзвичайно допомагає армії за “чесно зароблені кошти”?

Адже горе-чиновник, який “прославився” прокладанням бруківки навіть у лісі,  торф’яним бізнесом на здоров’ї тернополян і т.д.  таким чином отримує своєрідну індульгенцію в очах телеглядачів, читачів новин, які бачать мера поруч з авторитетними особами…

Чи збір речей у колишньому училищі №2 не можливо було організувати без “одабрямса” Надала?

 

Національний банк презентував нові обігові монети

У поліції Тернополя почали масово читати книги?