Працівниця обікрала власників крамниці через маленьку зарплату?

Поділитися

З заявою про злочин до Шумського відділення поліції звернулась жителька села Кордишів. Власниця місцевої крамниці повідомила, що під час планової ревізії виявила грошову нестачу в розмірі 10055 гривень.

Заявниця обґрунтувно підозрювала у скоєному продавця магазину, жінка розповіла що працівниця вже «попадалась» на аналогічному, але суми були незначні.

Працівники поліції підтвердили здогадки жінки. Підозрювана зізналась, що впродовж тривалого часу непомітно виносила з крамниці продукти харчування. Своїми протиправними діями 29-річна жителька району завдала збитків на чималу суму.

Дії жінки кваліфікували за частиною 1 статті 191 Кримінального кодексу України – «Привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні». Їй загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Житель Підгаєччини сів у чуже авто, аби доїхати до лікарні

Крадіжку з будинку інкримінують правоохоронці Тернополя місцевому жителю