Тернопільському кінотеатру “Сінема Сіті” 8 років

Поділитися


Вчора у тернопільському кінотеатрі “Сінема Сіті” відсвяткували 8-й день народження. З нагоди свята, “кіношники” організували веселе дитяче свято та солодкий стіл, як це вони роблять неперевершено щороку.
Найменші відвідувачі мали змогу розважитись із мультиплікаційним героєм – хом’ячком, якого побачили згодом в допрем’єрному показі “Викрадена принцеса: Руслан та Людмила”.

Саме з нагоди дня народження тернопільський глядач мав змогу побачити цей чудовий український мультик. Хто ж не мав змогу завітати 5 березня у “Сінема Сіті”, то зможе переглянути його незабаром.

До речі, торік на своє 7-річчя у “Сінема Сіті” демонстрували номінанта на Оскар-2018 “Бебі Бос” ))

Довідка
Перший повнометражний анімаційний фільм студії Animagrad (FILM.UA Group) «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» 7 березня вийде на широкі екрани українських кінотеатрів. Запрошуємо вас першими побачити довгоочікуваний мультфільм та взяти участь у святі на честь прем’єри.

Робота над анімаційним фільмом «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» триває з 2013 року. Його загальний бюджет становив 95 млн. грн, сума державного фінансування складає близько 20%: у вересні 2016 року мультфільм став переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно.

Історія розгортається на території Київської Русі, за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина – донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за вкраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов – сильніша за магію.

Щоб якнайкраще передати всю палітру характерів героїв мультфільму, у його дубляжі взяли участь головні зірки українського шоу-бізнесу. Головних героїв, Мілу і Руслана, дублювали солісти гурту «Время и Стекло» – Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив), а головному лиходієві, чаклуну Чорномору, свій голос подарував Євген Малуха, – культовий актор дубляжу, якого український глядач знає за ролями інопланетянина Альфа з однойменного серіалу, і Гомера Сімпсона. Також у дубляжі взяли участь актори «ДИЗЕЛЬ Студіо» Євген Гашенко, Єгор Крутоголов та Олександр Бережок, телеведучі Юрій Горбунов, Сергій Притула, Маша Єфросиніна, музиканти Олег «Фагот» Михайлюта та MONATIK, блогер Пупсі Кіра, заслужені майстри спорту України Василь Вірастюк та Олександр Усик, актори Микола Боклан, Олег Волощенко та Роман Луцький.

Одразу після українського прокату, який стартує 7 березня, мультфільм покажуть в Ізраїлі (з 15 березня), в Румунії і Болгарії (з 16 березня), та в Туреччині (початок прокату 23 березня). Влітку мультфільм покажуть в Польщі, Хорватії, Литві, Латвії та Кореї, і дуже скоро компанії-дистриб’ютори Китаю, В’єтнаму, Ірану та Латинської Америки оголосять про дати початку прокату на цих територіях. Всього, мультфільм попередньо проданий більш ніж на 30 територій, у тому числі країни Європи, Близького Сходу, Південної Африки, Латинської Америки та Азії.

Зустріч учасників бойових дій Чортківщини з нардепом Барною

У Тернопільській області стягнули з боржників аліментів на користь дітей понад 2 мільйони гривень