У Тернополі відбулось віче за відставку Петра Порошенка

Поділитися


Як анонсувала тернопільська інтернет-газета “Про все”, сьогодні у файному місті, біля пам’ятника Івану Франку, відбулось віче за відставку поки що діючому президенту Петру Порошенку. Організатором акції виступив Рух нових сил Міхаїла Саакашвілі. Зважаючи на складні погодні умови, не дивно, що тернополян зібралось не так вже й багато. Вів захід Василь Фіалка. Найзмістовніше виступив науковець Ященко, а емоційно – актор Микола Булат. Цікавими подробицями поділився активіст із Чортківщини, який приїхав спеціально до Тернополя на віче. Кинулось в око, що більше жодна опозиційна до влади партія чи громадська організація не приєдналися до акції.
Виступаючі також були обурені, що їхнє віче не висвітлюють місцеві телеканали та преса, особливо суспільне телебачення, яке утримується за кошти платників податків.
Петро Мокрій, який очолює структуру Саакашвілі на Тернопіллі оголосив, що їхня партія проводить праймеріз щодо майбутнього кандидата в президенти України. Кожен українець може запропонувати свого гідного кандидата.
Наприкінці віча Мокрій зачитав резолюцію.


Також після завершення партійної акції слово надали дружині затриманого Олексія Станька.

Голову райдержадміністрації Гниду спіймали на хабарі

Ліна Костенко: 88 років від дня народження